facebooktwitter-bird-logo-shape-in-a-squaregoogleinstagramribbontimeloginaddfamilycouple
Kalkan'da Gezilecek En İyi Yerler
13.06.2023 13:50:00

Kalkan'da gezilecek en güzel yerleri sizler için listeledik. İşte karşınızda Kalkan'da mutlaka gidilmesi gereken tarihi yerler.

Devamını Göster
Kaş Gezilecek Yerler - En İyi 100 Yer
13.06.2023 13:50:00

Antalya Kaş'ta gezilecek en iyi yerleri derledik. Kaş gezilecek yerler neresi öğrenmek istiyorsanız hemen içeriğimize göz atın!

Devamını Göster
Bebekler İçin Havuzda Göz Sağlığı?
6.04.2021 23:35:00

Çocuklar, ebeveynleri için her zaman önemlidir. Doğumundan itibaren yedikleri içtikleri, hastalıklarında ateşlenmeleri dahil her türlü durumda, kaygı ve endişe yaşanılmasına neden olurlar. Özellikler bebeklik çağında, kendi başlarına bir şey yapamayacakları ve bir şey bilmedikleri için ilgilenilmesi daha önemlidir.

Devamını Göster
Bakmaya Doyulmayan Evleriyle Safranbolu
15.02.2020 10:45:00

Safranbolu ilçesi Türkiye dahilinde Karabük iline bağlı olup Karadeniz’in 90 km güney, Ankara başkentin 230 km kuzey yönünde yer almaktadır. Karabük il merkezi ile Safranbolu ilçe merkezi arasında 5 km mesafe vardır. Klasik Osmanlı kentlerine ait mimari özellikleri yansıtan Safranbolu Evleri ile ünlenmiştir.

Devamını Göster
Aya Yorgi Koyunda: Sole&mare Beach
13.02.2020 10:45:00

Çeşme ilçesinin en güzel koylarından olan Aya Yorgi Koyunda yer alan sole mare beach deniziyle ve beach club özelliğiyle yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Koy içerisinde Çeşmenin en ünlü Beach club mekânları yer almaktadır. Bunlar Babylon, Paparazzi, Kafepi, Marrekech ve sole mare beach club olarak biliniyor.

Devamını Göster
Avrupada Yüksek Lisans Yapma Şartları Nelerdir?
11.02.2020 19:05:00

Avrupa’da yüksek lisans yapmak için istenen belgelere her ülke için hemen hemen aynıdır. Avrupa’da yüksek lisans yapmak için istenen belgeler; başvuru formu, TOEFL başarı belgesi, lisans diploması ve en az iki kişiden alınmış bir referans mektubu olarak sayılabilir.

Devamını Göster
Aspendos Antik Köy Tiyatro
9.02.2020 10:30:00

Aspendos antik kenti Belkıs köyü sınırları içindedir. Alanya karayolunun 39. kilometresinde Serik ilçesine varıldıktan 7 kilometre sonra gelmektedir. Köprüçay nehrinin yakınında bulunan Aspendos MÖ 10. yy' da iki tepe üstüne kurulmuş bir Pamfiyla kentidir. Aspendos tiyatrosu MS 2. yüzyılda Romalılar tarafından kurulmuştur. Aspendos antik köy tiyatro yapıtı Akdeniz’in en iyi korunan tiyatrosudur.

Devamını Göster
Acentasız Birleşik Krallık Vizesi Nasıl Alınır?
7.02.2020 10:35:00

Ülkelere giriş yapabilmek için alınması gereken ve kontrol edilen izin belgesine vize denilmektedir. Birçok ülkeye giriş yapmak için vize gerekmektedir. Bu anlamda en fazla alınan vizelerden biri de birleşik krallık vizesi olmaktadır. Bu konuda genelde acenteler tercih edilse de acente olmadan da Birleşik Krallık Vizesi alınabilmektedir.

Devamını Göster
Antik Kent İçinde Tatil: Antalya Çıralı Plajı
6.02.2020 09:45:00

Çıralı, Antalya Kemer civarında, Kemer'e 40 km, Antalya'ya 80 km uzaklıktadır. Kemer Kumluca ana yolundan ayrılıp, orman içinden giden hafif virajlı yolu takip edenler arabayla yaklaşık olarak on dakikada Çıralı'ya ulaşabilirler. Antalya çıralı plajı çocuklu ya da çocuksuz huzurlu bir tatil isteyenlere ve berrak bir deniz ile yemyeşil bir doğa arayanlara göredir.

Devamını Göster
Alacahoyuk Antik Kenti
11.08.2019 19:50:00

1931 yılında Mustafa Kemal Atatürk, canlı olarak görme fırsatı bulamadığı ancak kitaplardan hakkında bilgi sahibi olduğu Alacahöyük'te kazı yapılmasını talep etmiştir. Kazıya başlanmasının ikinci yılından itibaren Alacahöyük'teki tabakalaşma fark edilerek kazım işlemleri buna göre yapılmaya başlandı

Devamını Göster
  • KARŞILAŞTIR 0
  • GÖSTER
  • TEMİZLE
    Villacım Emlak Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi (Veri Sorumlusu) olarak; veri sorumlusu sistemlerimize yetkisiz kişi/kişiler tarafından erişilmesi suretiyle 12/04/2022 tarihinde veri ihlalinin gerçekleştiği, ihlalden etkilenen ilgili kişi grupları ve kişi sayısının henüz belirlenemediği, ihlalin kaynağı ve gerçekleşme yöntemine ilişkin araştırmaların devam ettiği, sorumlular hakkında aynı gün adli ve idari süreçlerin başlatıldığı hususlarını siz müşterilerimize (ilgililere) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu'nun 12/5 maddesi uyarınca sorumluluklarımızın farkında olarak bildirmekteyiz.